Proběhlé kurzy

Kurz vaření pro děti II.

Krémová rajčatová polévka se smetanou

Špagety s lososem, špenátem a smetanou

Špagety s cherry rajčaty, mozzarellou a bazalkou

Celozrnné palačinky s medovými jablky a ořechy


Kynutá těsta

Kváskový chléb

Loupák

Domácí pizza

Grissini

Avokádový dip

Tvarohová pomazánka

Kurz vaření pro děti

Podzimní dýňová polévka s praženými semínky

Zeleninové hranolky s dipem ze zakysané smetany

Mix listových salátů s kozím sýrem a dresinkem Vinaigrette

Bezlepkové tvarohové muffiny s ovocným rozvarem

Kuře od A do Z

Kuřecí vývar s nudlemi

Plněná kuřecí roláda

Rizoto z rýže arborio s kuřecím masem

Pečené kuřecí špalíčky se zeleninou


Italské menu III.

Bruschetta al pomodoro

- předkrm z čerstvého pečiva a rajčat

Ravioli ricotta e spinaci

- plněné těstoviny s ricottou a špenátem

Lasagne alla bolognese

- zapečené těstoviny s masem a rajčaty

Cantuccini

- sušenky, které vás příjemně zahřejí

Štrúdl nejen jako sladká tečka

Losos se špenátem pečený v pivním štrúdlovém těstě

Panenka a losos pečené v pivním štrúdlovém těstě s mixem listových salátů

Švestkový štrúdl s vanilkovou zmrzlinou



Steakové menu

Trhaná bůvolí mozzarella s olivami, sušenými rajčaty a chilli papričkou

Rib Eye steak s pepřovou omáčkou

Pečené americké brambory s omáčkou salsa werde

Čokoládový krém z mascarpone s ovocem


Italské menu II.

Salát caprese

Ciabata se sušenými rajčaty

Toskánská fazolová polévka

Domácí těstoviny s kuřecím masem, sušenými rajčaty, smetanou a bazalkou


Nízkosacharidové menu

Špenátová omeleta s dipem z modrého sýra a kysané smetany podávaná na zeleninovém salátku

Masový špíz se zeleninovými hranolkami a dipem z avokáda

Rýžové rolky se zeleninou a tahini pastou

Domácí tvarohová zmrzlina


Středomořské menu

Bruschetta s olivami, rajčaty a mozzarellou

Rizoto z rýže arborio s lososem, cherry rajčaty a tymiánem

Čokoládový krém z mascarpone s čerstvým ovocem


Gurmánské menu

Slavnostní a chutné menu pro náročné.

Paštika z kuřecích jatýrek s cibulovým chutney

Špíz z pravé svíčkové, veprové panenky a zeleniny s domácím americkým bramborem

Flank steak s grilovanou kukuřicí

Pepřová omáčka

Čokofondán s lením ovocem


Veganské menu

Menu, které není určené jen pro vegany.

Harira - marocká luštěninová polévka

Burger s uzeným tempehem a grilovanou zeleninou

(není burger jako burger - my začneme tím, že si upečeme vlastní housku)

Roláda s tahini krémem

Pomazánka z červené čočky

Cizrnový hummus


Italské menu

Italové si jídlo užívají, a tak si jejich oběd či večeře nevystačí jen s jedním chodem.

Antipasti

Tagliatelle alla carbonara, Tagliatelle all´arabiata

Secondi piatti

Losos pečený s pestem (Salmone in pesto) s grilovanou polentou

Dolci

Ricottové placičky s medem

Steakové menu II.

Rare, medium, well done. Každému vyhovuje něco jiného. Na kurzu se naučíte připravit steak v úpravě, která bude vyhovovat právě vám a ukážeme si i vhodné přílohy.

Rib Eye steak s bylinkovým máslem

Grilovaná zelenina s bazalkovým pestem

Bramborové soudky s lučinou

Domácí bagetka


Steakové menu

Potrpíte si na kvalitní steak z vyzrálého masa, po jehož rozkrojení a napíchnutí na vidličku nastává ten božský okamžik, kdy se vám doslova rozpadá na jazyku?

Hovězí Rib Eye steak na grilu s pepřovou omáčkou

Plněné žampiony pečené na grilu

Pečené brambory s omáčkou salsa werde

Grilovaná zelenina s bylinkami



Jak na dětské svačiny

Chybí vám inspirace a zajívá vás jak oživit dětské školní svačiny?
Přijďte na kurz věnovaný právě tomuto tématu.

Loupák - klasika po domácku, sladký rohlík z jemného těsta

Houstičky bez kynutí - když potřebujete něco rychlého

Kváskový chléb

Čočková pomazánka, tvarohová pomazánka, pomazánka z červené řepy

Bylinkové máslo

Domácí müsli s bílým jogurtem a ovocem

Zpět na aktuální kurzy vaření